Tuinontwerp / beplantingsplan

Creatieve tuinontwerpen

Of u nu een passend ontwerp voor uw tuin wilt laten maken of een tuinontwerp voor een kleine tuin of het maken van een beplantingsplan, bij Duo Hoveniers begint het met een afspraak bij u.

Uitgebreide mogelijkheden

Voor een vijver, speeltoestel, tuinhuisje, gazon, beplanting en meer. Bekijk hier verschillende voorbeelden van een tuinontwerp.

Vrijblijvend gesprek

Een goed tuinontwerp houdt rekening met uw wensen en de plaatselijke omstandigheden. Pas wanneer ik de wensen, ideeën en de situatie ken begin ik met het ontwerpen van een tuin.

Tijdloze tuinen

Als tuinontwerper ontwerp ik hedendaagse, tijdloze tuinen met een originele en creatieve invalshoek. Elk tuinontwerp is uniek. Als vakman houd ik met alle omstandigheden rekening, zoals zonnestand, grondsoort etc.

Groot en klein

Aan alle tuinontwerpen besteed ik mijn volle aandacht tot in de details, zowel aan een ontwerp voor een kleine tuin als aan de inrichting van een groot perceel om een boerderij. Ook een ontwerp voor een voortuin is mogelijk.

Hedendaagse en tijdloze tuinen met een originele en creatieve invalshoek

Een tuinontwerp door Duo Hoveniers begint met een persoonlijk gesprek. Bij een tuinontwerp houd ik rekening met uw wensen en de plaatselijke omstandigheden.
Pas wanneer ik de wensen, ideeën en de situatie ken kom ik tot een schetsontwerp. De schets bespreken we samen. Hierna ga ik aan de slag met een ontwerp.

Het maken van een goed tuinontwerp vraagt een gedegen vakkennis, die ik in de loop der jaren heb opgebouwd. Elk tuinontwerp is uniek, omdat elke opdrachtgever uniek is.

  • Vakmanschap
  • Creativiteit
  • Uw wens is leidend
  • Uniek ontwerp

Tuinontwerpen - Steenwijk

Bekijk de verschillende tuinontwerpen van Duo Hoveniers.

Tuinontwerpen - Overijssel / Drenthe

Bekijk tuinontwerpen in de Kop van Overijssel en Drenthe

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Bel ons

06-39217270

Onderwerp*

Bedrijfskantoor

Wapserweg 1 - 8381 BG Vledder

Bereikbaarheid

Tussen 7.00 uur en 17.00 uur op weekdagen

E-mail

info@duohoveniers.nl